måndag 11 april 2011

Sol ute sol inne...

Solen ler mot oss vårtörstande svenskar i dessa dagar. Vilken lycka! Nu vill man bara vara ute och njuta i fulla drag bland alla tussilagon, snödroppar och andra vårtecken som slåss om att vara först. Annat var det i vintras när det var 20 minusgrader och snö upp till fönstren. Då var det skönt att kura i soffan om kvällarna och pyssla. Tänkte att jag skulle visa en lampskärm som jag knåpade ihop under några av dessa kvällar.


För att ta historien från början: Jag ville alltså ha en skärm till en lampfot som jag fyndade på loppis. Efter att ha letat i olika butiker utan resultat så tröttnade jag och funderade på om jag inte kunde hitta på nåt själv istället. Sagt och gjort så inhandlade jag en gammal lampskärm, skalade av den och satte mig och funderade. Det enda jag visste var att jag ville ha "stålverket" synligt och att man kunde se glödlampan genom tyget.


När tyget väl var bestämt så kom resten utav bara farten. De som känner mig vet att jag är väääldigt förtjust i bollfransar och här tyckte jag att det passade bra ihop med de små virkade dukarna som jag också sydde på. Här ovan kan du se hur resultatet blev :)

Inga kommentarer:

Etiketter