onsdag 13 juli 2011

Ett dilemma

Hur många av er skulle vilja ha några extratimmar per dygn? De där timmarna som allt för ofta saknas till att göra det man riiktigt gillar. De där sakerna som man längtar efter när man står vid diskbaljan, håller i dammsugarröret eller är på ICA och förtvivlat försöker lista ut vad man ska ha för mat till nästa dag. De där timmarna som man funderar över när man har krypit ner mellan lakarna på kvällen, att kanske, kanske kan jag få ihop dom till helgen.


För att inte gapa efter för mycket så kanske det räcker med två, tre timmar sådär, varje dag. Tre timmar gånger sju är ju ändå 21 timmar per vecka. 21 timmar är ju en hel halvtidstjänst och det skulle ju vara helt fantastiskt att kunna ägna sig åt sitt skapande på halvtid, eller hur?! ;)


Nu har jag bott in mig i min nya lägenhet drygt en månad och inser att en hel del av möblerna och annat inte platsar längre. Mina köksmöbler dömdes ut ganska omgående och jakten på nya inleddes. Nya och nya förresten, min förkärlek för loppisgrejer gör att jag letar hellre på Blocket, Erikshjälpen och andra ställen. Och i förra veckan så fick jag tag på dem.


Med lite nytt tyg på dynerna så kommer det att bli kanon. Har redan tänkt ut vad jag ska ha för något. Dagarna innan stolarna och bordet dök upp var jag på Myrorna och hittade ett härligt retrotyg i turkos, som jag bara var tvungen att köpa. Det kommer att sitta som en smäck :) 

4 kommentarer:

popetotrora sa...

Ja, ett par extra timmar i veckan skulle verkigen inte vara fel! :-)

Jag har börjat på min nya virkade filt nu, inspirerad av din. Men jag har några funderingar som jag hoppas du kan hjälpa mig med... Hur lyckades du få alla rutor preci slika stora? Jag har gjort fyra stycken och dom är inte exakt lika stora. Funkar det ändå, tror du?
Gjorde du alla rutor och sen en vit kant runt alla, eller hur gjorde du? Tycker det är väldigt fint med det vita mellan alla, det gör liksom en helhet av alla olika färger och mönster.

Ha det fint!!

Carina sa...

Hej! Kul att du har kommit igång :) Jag ska försöka svara på dina frågor så gott det går. För att få rutorna lika stora så använde jag ett och samma garn och sen räknade jag maskorna så att de blev lika många i alla fallen...jag tog 50st. Det blev mycket lättare när man sen virkade ihop dem. När jag kom till monteringen virkade jag en kant runt alla som du skrev och sen virkade jag ihop dom. Jag provade först att bara virka ihop dem utan kanten men det blev för lite vitt, tyckte jag.

Du får gärna fråga om du undrar över nåt mer. Är glad om jag kan hjälpa till :)

Supersnuppa sa...

Noen ekstra timer hver dag, og fortrinnsvis på kveldstid hadde gjort underverker!

Fin blogg du har. Fine kreative produkter!
Legger meg til som følger!
klem

Pysselfarmor sa...

Ja tack jag tar gärna emot 21 timmar ;-)

hur gör jag för att få dem/beställa dem och hur lång leveranstid *fniss

Etiketter